Håndballskole i uke 26 og 32 (6-12 år)

Gjøvik kommune har fått tildelt midler for å støtte lag og organisasjoner til å arrangere sommerskoler og aktiviteter for barn og ungdom i sommer! Vår håndballskole er en del av denne ordningen!

Vi skal arrangere håndballskole i uke 26 og 32. Tidspunktene er mandag til onsdag klokken 9 til 15. Vi vil dele dagen i to, der vi oppholder oss i Campus Arena og på beachhåndballbanene våre på Vindingstad.

Håndballskolen er åpen for alle. Det vil si at om du er nybegynner, medlem av en annen klubb eller er et aktivt medlem i GHK –  så kan du melde deg på vår håndballskole.

Det beste av alt – Det er gratis! 

På grunn av restriksjoner har vi plass til 50 stykker per uke. Vi kommer til å dele opp deltakerne i kohorten, fordelt på alder og nivå (nybegynner/øvet). Vi følger til en hver tid de gjeldende smittevernsregler, og vi vil informere de påmeldte om eventuelle endringer fortløpende.

Hvordan melder jeg på mitt barn?

Påmelding sendes til post@gjovikhk.no og merkes «Håndballskole sommer 2021.» Send oss navnet på ditt barn og alder.

Påmeldingsfrist (uke 26) er 1. juni. Påmeldingsfrist (uke 32) er 9. juli. 

Du vil da få en epost tilbake med bekreftelse på påmelding og mer informasjon – samtidig som du skal fylle ut informasjon til oss i forhold til allergier, om barnet har kastet/kaster håndball, om det har behov for transport etc.

Her kan du lese mer om aktivitetene fra Gjøvik kommune i sommer: https://www.gjovik.kommune.no/aktuelt/gratis-sommerskoler-og-aktivitetsuker-for-barn-og-ungdom.17554.aspx