GHK innstiller all aktivitet i uke 44

Mandag 26. oktober:

Gjøvik Håndballklubb innstiller all aktivitet tom. mandag 2. november klokka 12.00.
Søndag kveld ble bredde- og barneidretten i Gjøvik oppfordret til å holde en meters avstand på treninger kommende uke, i tillegg til at det ble oppfordret til å avlyse kamper i uke 44. Ledelsen i Gjøvik Håndballklubb har på bakgrunn av dette valgt å innstille all aktivitet i klubben tom. mandag 2. november klokka 12.00. Vi ønsker å oppfordre våre medlemmer til egentrening, og vil i løpet av dagen komme med informasjon rundt dette.
GHK følger nøye med på situasjonen i Gjøvik og som vi har erfart kan endringer komme relativt raskt. Vi oppfordrer alle til å huske smittevern og ta vare på hverandre.

Fredag 23. oktober:

Gjøvik Håndballklubb innstiller all kampaktivitet i helgen (23.-25. Oktober).

Dette er for å hjelpe til i kampen om å hindre smittespredning, på tvers av kommunegrenser. Klubben har vært i dialog med kommuneoverlege Siri Fuglem Berg og Region Innlandet. Det er på bakgrunn av denne dialogen klubben har tatt beslutningen.

Dette gjelder for GHKs arrangement i Tranberghallen og Campus Arena helgen 23.-25.10., men også de lagene som har bortekamper. Trening vil gå som normalt, med økt fokus på smittevern. GHK minner derfor alle på at man skal overholde enmetersregelen utenfor banen, bruke håndsprit og holde seg hjemme om man er syk.

Gjøvik Håndballklubb følger nøye med på situasjonen. Ny vurdering og informasjon kommer mandag etter dialog med regionen og kommuneoverlegen.

Torsdag 22. oktober:

Gjøvik håndballklubb besluttet torsdag ettermiddag å innstille resten av kveldens treninger. Kommunens kriseledelse sa torsdag ettermiddag at de foreløpig finner det nødvendig med tiltak, men GHK ønsker å være før var. Ny avgjørelse om fredagens treninger og kamper i regi av GHK tas fredag, etter nye samtaler med kommune og håndballregionen.