Morsdag – Turid og Marte

Turid har 30 års-jubileum i Gjøvik Håndballklubb i år 🎉 Hun gikk fra Toten til Gjøvik som håndballspiller i 1991, og har vært i klubben siden. Hun har vært trener for to jentelag, og har fulgt laget til sin datter Marte siden 2009! «Det er vanskelig å hoppe av en idrett som har gitt meg så mye, og da er det fint å kunne gi noe tilbake. Marte har jo vokst opp i hallen, så ikke lett å unngå at hun også ble håndballspiller. Det har vært noen flotte grupper alle jeg har trent», sier Turid.

Marte forteller at det å ha sin mor som trener har vært helt utrolig, og at dette har ført til de har delt både oppturer og nedturer sammen. «Jeg har lært utrolig mye fra hun som tidligere spiller, og nå som trener. Hun har vært med på å utvikle meg som spiller og datter. Mamma var jo ei som scorte en del mål og briljerte høyt oppe», forteller Marte. Det å ha en forelder som trener byr innimellom på utfordringer, når man er uenige eller når man ikke alltid får til ting eller «har helt dagen». «Det å ha mamma i hallen er både vanskelig og bra. I hallen må jeg tenke på hun som mer treneren min enn moren min, og det er vanskelig. Da jeg tråkket over i september kom mamma-rollen inn da det skjedde på trening, og det var digg å ha henne der. Ikke som treneren min, men som mamma’n min» ❤️

Vi gratulerer Turid med 30 år i klubben, og morsdagen 🥰 Gjøvik Håndballklubb er utrolig heldig som har denne dama, og dattera i klubben! Vi ønsker dem koselig morsdag, med treningsfri og fastelavnsboller!